Over deze website

Over deze website

 

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Rob Loupatty, tekstschrijver van beroep. Een jaar of 64 oud, getrouwd met Thea en geen kids. Wel wat honden en liefhebber van whisky zoals je wellicht op deze site al hebt kunnen zien & lezen. Hoewel ik in Vierlingsbeek ben geboren, voel ik me toch een echte Venlonaar. Niet zo raar natuurlijk want ik woon al 55 jaar in ‘t stedje van Jan Klaassens, Hay Crompvoets, Geer van de Veer, Frans Boermans en vanzelfsprekend ook Geert Wilders (niemand kan immers tegenwoordig om hem heen). Ik ben gek op de stad, haar geschiedenis, cultuur, uitstraling en vooral mogelijkheden. Op deze site zal ik in de naaste toekomst veel meer aandacht aan de stad besteden. Met name hoe ik het wonen in Venlo beleef en heb beleefd. Dit moet een funsite worden waar zowel oude als nieuwe interviews die ik in het verleden heb gemaakt te lezen zijn, waar een hoop zin en onzin te zien is, waar zaken op staan die me boeien (u merkt het al, ik ben niet snel geboeid) en zaken die wellicht ook jou interesseren of vermaken.

Zoals gezegd, ben ik tekstschrijver van beroep en in die hoedanigheid heb ik in het verleden al een berg artikelen voor verschillende media geschreven. Voor weekbladen als De Brug, Grens & Maas of het Zondagsnieuws, maar ook voor De Sloef van VVV-Venlo en het VVV-Magazine. En dan heb ik het nog niet eens over teksten voor advertorials die ik in de loop der jaren heb geproduceerd. Wie behoefte heeft aan een tekst, kan dan ook bij mij aankloppen. Neem even contact met me op via het contactformulier of via loupatty@home.nl en we regelen wel iets. Uiteraard is elk contact vrijblijvend. I’m gonna make you an offer you can’t refuse…