VIDEOS

VIDEOS

 
 

We zijn ermee bezig, niet ongeduldig worden!

De filmpjes op deze pagina zijn van beroerde tot zeer beroerde kwaliteit. Waarom? Omdat onze videoapparatuur van beroerde tot zeer beroerde kwaliteit was en nog steeds is. Vroeger hadden we zo’n Video-C camera van een kilo of tig en die videos hebben we via een programmaatje omgezet naar MPG. Huilen met de pet op, maar goed je ziet het een en ander bewegen. Tegenwoordig filmen we met een fototoestel. Gaat wat beter, maar is nog steeds niet ‘je van het’. Waarom we geen betere camera kopen? Zijn we gewoon te beroerd voor en dan krijg je ook beroerde tot zeer beroerde filmpjes…

 

Sienna en Vito mogen graag met elkaar spelen. Het liefst de hele dag maar daar steken we een stokje voor. Ze zijn af en toe zo enthousiast dat het lijkt of ze elkaar aan het vermoorden zijn. Dat piept, krijst en keft dat het een lieve lust is. We kijken af en toe of er geen bloed vloeit maar het blijken slechts uitingen van speelsheid. We hadden het niet durven dromen…Het is ook de eerste keer dat we meemaken dat beide honden met collega honden willen spelen. Wat heet! Ze moeten spelen, of ze willen of niet. Af en toe krijgen die ‘collega honden’ er genoeg van en trekken zich discreet terug. Dit tot ongenoegen van Sienna & Vito, dus beginnen ze maar weer met elkaar te worstelen.

 

Filmpje uit 1998. Hoofdrolspelers: Vinnie, Vito, Sonny en Luca die Thea assisteerden tijdens tuinwerkzaamheden. Het hekwerk stond er destijd nog niet. Een beetje onhandig omdat de honden de omheining nog wel eens over wilden springen om andere honden het leven zuur te maken.